Tragedie în Ajunul Paştelui la Dumbrăviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paramedicii de la SMURD au fost nevoiţi să constate decesul fetiţei FOTO Adevărul
Paramedicii de la SMURD au fost nevoiţi să constate decesul fetiţei FOTO Adevărul

Tragedie într-o familie din comuna Dumbrăviţa. O fetiţă de doi ani şi cinci luni a decedat, după ce a fost lovită de o anvelopă de autocamion.

În  data de 30 aprilie, la ora 19.49, postul de Poliţie Dumbrăviţa a fost sesizat cu privire la faptul că o fetiţă de doi ani şi cinci luni a fost lovită de o anvelopă.

„Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au stabilit că fetiţa lovită a fost transportată de un localnic cu autoturismul său spre Braşov, iar la intersecţia D.J. 112 J cu D.N.1 a fost preluată de un echipaj SMURD, care a constatat că era decedată”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Braşov, cms. şef Liviu Naghi.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, aceştia au aflat că trei minori din comună, de 10, 11 şi 13 ani, s-au jucat cu anvelopa de autocamion, în grădina din spatele unui imobil de pe strada Dealul Frumos. Anvelopa a fost scăpată pe o pantă, s-a rostogolit şi a lovit fetiţa care se juca în curtea casei sale.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror de la  Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite