Trafic îngreunat pe strada Castanilor din cauza unei camionete răsturnate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camioneta a fost repusă pe roţi după circa o oră Foto. Ionuţ Dincă
Camioneta a fost repusă pe roţi după circa o oră Foto. Ionuţ Dincă

Incidentul s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 09.00. Vinovat de producerea accidentului este chiar şoferul camionetei, care a schimbat brusc direcţia de mers şi i-a tăiat calea unui taximetrist.

Atât şoferul camionului cât şi taximetristul se aflau pe strada 15 Noiembrie şi aşteptau culoarea verde la semaforul situat la intersecţia cu strada Castanilor. Martorii spun că şoferul camionului se afla pe banda a doua pentru a se îndrepta spre Hidromecanica, iar taximetristul se afla pe banda a treia pentru a vira la stânga, pe strada Castanilor. Când semaforul a indicat culoarea verde pentru taximetrist, şoferul camionului s-a răzgândit brusc şi a virat şi el la stânga, tâindu-i calea taximetristului.

Acesta din urmă nu a mai avut cum să evite impactul şi a acorşat camioneta. Autvehiculul a făcut balans şi s-a răsturnat. Din fericire nimeni nu fost rănit. În urma accidentului, traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate şi a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a dirija circulaţia. Camioneta a fost repusă pe roţi după circa o oră.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite