Terenul IUS SA rămâne pârloagă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe terenul fostei fabrici cresc acum doar bălării. FOTOSimona Suciu
Pe terenul fostei fabrici cresc acum doar bălării. FOTOSimona Suciu

Immofinanz ar putea aştepta decenii pentru a demara lucrările la unele proiecte. Printre aceasta se află şi proiectul imobiliar de la IUS.

Grupul austriac Immofinanz, unul dintre cei mai mari investitori de pe piaţa imobiliară românească, vrea să dezvolte toate cele 17 proiecte pe care le are în plan în România, dar le va începe când piaţa va oferi cele mai bune condiţii, iar unele ar putea aştepta zeci de ani. Grupul deţine mai multe terenuri la Braşov pe care intenţionează să dezvolte mai multe proiecte, cel mai important dintre acestea fiind terenul fostei fabrici de scule IUS SA, scrie bizbrasov.ro.

Imediat după achiziţia terenului de la Braşov, în 2007, investitorul, pe atunci Immoeast, anunţa că pe terenul de 6,1 hectare al fabricii de unelte şi scule IUS din Braşov era planificată dezvoltarea unui proiect mixt cu o suprafaţă de 150.000 de metri pătraţi, format din mall, hotel, centru de afaceri şi locuinţe, în urma unei investiţii de 240 de milioane de euro, mai scrie sursa citată. Investiţiile au fost însă amânate.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite