Târg de produse tradiţionale moldoveneşti în Piaţa Sfatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria a semnat un acord de parteneriat pentru organizarea la Braşov a unei expoziţii de prezentare a producătorilor din Republica Moldova, care va avea loc în perioada 15-17 iunie 2018.

Evenimentul va cuprinde un târg de produse în Piaţa Sfatului, un forum bilateral destinat oamenilor de afaceri şi o serie de concerte şi evenimente publice. Vor participa aproximativ 100 de producători din industria alimentară şi agricultură, producţia de vinuri, băuturi spirtoase şi sucuri din fructe, industrie, echipamente electronice, servicii, confecţii, încălţăminte, bijuterii şi accesorii. Vor lipsi doar produsele din carne şi cele de lactate, care au reglementări speciale în Comunitatea Europeană.  Printre invitaţii la concerte se vor afla Ansamblul Fluieraş, din Chişinău, şi cunoscutul interpret moldovean Valentin Boghean. 

„Cred că este important ca dincolo de declaraţiile cu privire la Anul Centenarului şi referirile la bunele relaţii cu Republica Moldova, să derulăm activităţi concrete, atât în domeniul cultural cât şi în domeniul economic. În Braşov există o comunitate numeroasă de români din Republica Moldova şi cred că acest eveniment va contribui substanţial la dezvoltarea mediului economic braşovean. Cred că va fi un eveniment frumos, de care vor beneficia ambele părţi, atât Braşovul, cât şi republica Moldova“, a declarat viceprimarul Costel Mihai.

Potrivit acordului de parteneriat, Primăria Braşov va pune la dispoziţia evenimentului Piaţa Sfatului şi va asigura spaţiile de desfacere (în corturile sau căsuţele aparţinând Regiei Pădurilor Kronstadt), se va ocupa de partea de autorizare şi logistică, de asigurarea utilităţilor, pazei şi salubrizării şi va fi principalul promotor al evenimentului.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite