Tânăr de 29 de ani, dispărut fără urmă de cinci zile. Tatăl său a decis să ceară ajutorul polițiștilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un brașovean de 29 de ani a dispărut de cinci zile și nimeni nu știe nimic despre el. Tatăl a solicitat ajutorul polițiștilor ca să-l găsească pe tânărul plecat de acasă in data de 28 februarie.

Tânăr de 29 de ani din Brașov, dispărut de acasă de 5 zile FOTO IPJ Brașov
Tânăr de 29 de ani din Brașov, dispărut de acasă de 5 zile FOTO IPJ Brașov

Un tânăr de 29 de ani din Brașov a plecat de acasă și nu a mai reapărut. Familia l-a căutat cu disperare, însă nimeni nu a reușit să afle vreo informație despre el. Cum vorbim despre un tânăr dispărut de cinci zile, tatăl acestuia a decis să apeleze la ajutorul polițiștilor pentru a-și găsi fiul.

„Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale a fost sesizată, la data de 02 martie 2023,  de către un bărbat cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 29 ani, a plecat de la adresa unde locuia efectiv cu părinții în municipiul Brașov, la data de 28 februarie 2023,  și nu a revenit până în prezent. Semnalmente: înălțime 1,80 m, greutate aproximativ 80 kg, constituție atletică, ten deschis, ochi căprui, păr șaten”, a declarat subcomisar Florentina Manolache, purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov.

La momentul plecării, tânărul purta o geacă de culoare neagră, cu glugă, blue-jeans de culoare neagră, încălțăminte de culoare gri cu roșu. Acesta avea asupra sa un rucsac de culoare neagră. Tânărul nu are asupra sa documente de identitate, telefon mobil sau vreo sumă de bani, din câte au precizat părinții acestuia.

Al doilea caz de dispariție în ultimii ani la Brașov

Este al doilea caz de dispariție a unui tânăr în toată puterea, în ultimii ani la Brașov. Cazul precedent este al unui fost lider local al Partidului Social Democrat și reprezentant al junilor brașoveni, personaj cunoscut în orașul de la poalele Tâmpei.

În cele din urmă, s-a dovedit că acesta avea probleme financiare și a decis să plece subit în străinătate, fără să anunțe pe nimeni. Constantin Chicuș a revenit și a anunțat că va mai rămâne o perioadă în străinătate, până când își va rezolva problemele.

De această dată nu mai este vorba despre un personaj cunoscut în oraș, iar persoanele care pot furniza informații cu privire la acesta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite