Liderul Junilor Tineri din Braşov, dispărut fără urmă. Parcursul lui Costel Chicuş este refăcut de Poliţie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Chicuş FOTO Arhiva personală
Costel Chicuş FOTO Arhiva personală

Costel Chicuş este unul dintre cei mai apreciaţi juni din Şcheii Braşovului. El a fost şi consilier local în mandatul precedent, din partea PSD. Bărbatul a plecat de acasă şi nu s-a mai întors, astfel că familia a anunţat Poliţia.

Unul din liderii Junilor şi fost consilier local, Constantin Chicuş, a plecat de acasă în după-amiaza de miercuri, 13 octombrie, şi nu a mai revenit. 

Familia a sesizat Poliţia, care a demarat demersurile în vederea găsirii acestuia.  

„Poliţia Municipiului Braşov – Biroul de Investigaţii Criminale a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 16,00, un bărbat,  în vârstă de 30  ani, a plecat voluntar de la domiciliul său situat în municipiul Braşov şi nu a revenit până în prezent”, a informat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Braşov. 

Poliţiştii au transmis şi semnalmentele tânărului, pentru ca oricine îl vede să poată informa autorităţile. „Persoana dispărută are o înălţime de 1,85 m, constituţie atletică, păr şaten, tuns scurt, faţa ovală, ochi verzi, ten deschis. Nu se cunosc articolele de vestimentaţie pe care acesta le purta la momentul plecării. Bărbatul are asupra sa telefon mobil şi acte de identitate”, a detaliat reprezentanta poliţiştilor braşoveni. 

Constantin Chicuş s-a implicat extrem de activ în activităţile desfăşurate de Junii Braşovului. El este liderul Junilor Tineri şi unul dintre principalii păstrători ai tradiţiilor din Şcheii Braşovului. 

Potrivit unor apropiaţi ai bărbatului, acesta ar fi avut o întâlnire la Gara Braşov, după care urma o a doua, în Centru. Cert este că la cea de a doua întâlnire nu a mai ajuns.

Cei care pot oferi informaţii despre el sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie sau să sune la 112. 

Vă mai recomandăm:

 

A doua ursoaică a fost capturată la Braşov, după numai câteva zile. Femela cu trei pui se află în siguranţă

 

Elevul de aur al României este de neegalat la mai toate materiile. „Bate” olimpici mult mai mari decât el

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite