Tabere de tineret, organizate de Mitropolia Ardealului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul 2016 a fost declarat de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române ca Anul omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox.Anul 2016 a fost declarat de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române ca Anul omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox.

În acestă privinţă, Arhiepiscopia Sibiului, Departamentul pentru Tineret împreună cu Asociaţia Centrul de Copii şi Tineret Sfântul Sebastian organizează cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Dr. Laurenţiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului, Mitropolitul Ardealului, cinci tabere de tineret.

Taberele au un program diversificat, se desfăşoară pe durata a şase zile (luni-sâmbătă), cuprinzând activităţi recreative, atelierele de discuţii pe diverse teme, activităţi de comunicare, de dezvoltare personală, activităţi de team-building, activităţi de autocunoaştere, teatru improvizat, film tematic, rugăciunea de dimineaţă şi seară, drumeţii pe trasee montane şi o serie de concursuri sportive, de cultură generală, de abilităţi practice şi de îndemânare.
Programul taberelor este:

  • 1) 27 iunie-2 iulie, tabără de fotografie la Mănăstirea Brâncoveanu, Sâmbăta de Sus, 500 RON/persoană;
  • 2) 4-9 iulie, tabără de limba engleză la Mănăstirea Brâncoveanu, Sâmbăta de Sus, 600 RON/persoană.;
  • 3) 11-16 iulie, tabără naţională la Mănăstirea Brâncoveanu, Sâmbăta de Sus, 440 RON/persoană;
  • 4) 18-23 iulie, tabără naţională la Centrul de Tineret Zăbala, jud. CV, 400 RON/persoană;
  • 5) 18 august-3 septembrie, tabără internaţională la Centrul Internaţional de Tineret Taize, Franţa, 425 Euro/persoană, 15-29 ani.

Înscrieri se fac pe site-ul: www.taberenationale.ro. Informaţii suplimentare 0748 338 375.

„Feed-back-ul din taberele anterioare ne-a motivate să continuăm această lucrare misionară complexă şi de aceea vă împărtăşim şi dumneavoastră câte impresii ale tinerilor din taberele anului 2015”, ne-a declarat Sava Flavius, inspector de Misiune, Arhiepiscopia Sibiului, Departamentul pentru Tineret, preşedinte Asociaţia Centrul de Copii şi Tineret Sfântul Sebastian.

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite