Spargere urmată de crimă la Braşov. O tânără de 18 ani a ucis o femeie în casa căreia a intrat să fure

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

O tânără de 18 ani, din Braşov, a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind acuzată de omor şi furt calificat, urmând a fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, în seara de 30 noiembrie, anul curent, tânăra de 18 ani, împreună cu o altă fată, s-au deplasat la domiciliul victimei din municipiul Braşov, au escaladat poarta imobilului şi s-au ascuns vreme de mai multe ore într-o anexă a apartamentului acesteia. 

Au stat ascunse acolo şi au aşteptat până s-au stins luminile din acest apartament, precum şi din apartamentul vecin.

În jurul orei 03.00, cele două tinere au forţat un gard de lemn, au ajuns în dreptul geamurilor apartamentului victimei, au spart unul din geamuri şi au pătruns în interiorul apartamentului în sufragerie. Cele două s-au descălţat pentru a nu face zgomot şi au sustras mai multe bunuri din sufragerie, la lumina telefonului mobil.

Ulterior, tânăra de 18 ani a mers în dormitorul casei unde era victima şi a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit, aceasta decedând.

„Cele două coinculpate au mai luat ceva bunuri din sufragerie, moment în care au fost observate de un martor. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare. Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie  Braşov – Serviciul de Investigaţii Criminale”, au precizat procurorii PT Braşov. 

Vă mai recomandăm să citiţi:

14 persoane arestate preventiv pentru infracţiuni de corupţie şi fraude cu permise de conducere, la Suceava

Cazul ciudat al ieşeanului care fura maşinile doar pentru a se plimba cu ele. Va sta peste şase ani la puşcărie

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite