Soţul femeii gravide spulberate pe o trecere de pietoni este dispus să-l ierte pe şoferul vinovat dacă acesta se va implica în recuperarea Iuliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulia şi soţul ei erau căsătoriţi de un an. FOTOProTv.
Iulia şi soţul ei erau căsătoriţi de un an. FOTOProTv.

Laurenţiu Ganea, soţul femeii accidentate şi Liviu Niculicioiu şoferul vinovat de tragedie nu au vorbit direct de la producerea accidentului. Au făcut doar declaraţii în presă.

Laurenţiu Ganea a declarat la o emisiunea lui Teo de la Kanal D că este dispus  să îl ierte pe şofer dacă acesta se va implica în recupetrarea soţiei sale aflată de aproape şase luni în comă.

„Era beat, poate nu judeca. Era aproape de comă alcoolică. El nu a păţit nimic atunci. Dacă nu era băut, poate avea altă reacţie la volan. A luat nouă luni cu suspendare pentru că mi-a omorât copilul. Pentru că s-a urcat beat la volan a primit doi ani. Nu am nevoie de bani, nu mă încălzesc cu nimic. Eu vreau să se recupereze soţia mea. Nu îl vreau după gratii. Eu îl iert dacă va umbla pentru soţia mea, sufleteşte îl voi ierta dacă va căuta clinici de recuperare, să se implice cumva pentru soţia mea.  Nu am vorbit cu el, nici nu cred că avem voie. El personal nu şi-a cerut niciodată scuze. Soţia dânsului a venit la mine, am stat de vorbă“, a spus Laurenţiu Ganea, la Kanal D.

Chiar dacă nu au vorbit direct şi şoferul vinovat a făcut declaraţii tot la televizor şi a spus să îi pare extrem de rău pentru ce s-a întâmplat.

Tragedia s-a produs pe o trecere de pietoni din localitatea Cristian. Femeia însărcinată şi soţul ei treceau liniştiţi strada în momentul în care au fost loviţi de şoferul de 44 de ani care este şi funcţionat la Primăria Cristian. În urma impactului femeia a fost rănită foarte grav, iar bebeluşul ei nu a supravieţuit. Iulia are nevoie de o recuperare îndelungată la Viena. Familia mai are nevoie de 14.000 de euro Cine doreşte să o ajute pe Iulia o mai poate face donând în contul în contul:  Laurenţiu Florin Ganea. BCR - RO25 RNCB 0318 0296 8608 0001.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite