Şoferul unui microbuz a salvat viaţa a zece pasageri, apoi şi-a dat ultima suflare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Microbuz Foto: arhivă
Microbuz Foto: arhivă

Bărbatului i s-a făcut rău la volan şi pentru a nu produce un accident a oprit microbuzul în apropierea unei staţii din Ghimbav. Braşoveanul a coborât să ia o gură de aer, dar nu a apucat să facă prea mulţi paşi. A căzut în spatele maşinii şi a murit.

Şoferul Zaharie P., de 62 de ani, efectua curse de transport persoane între Braşov şi Codlea. Ieri seară, bărbatul a luat din Braşov zece pasageri şi a plecat spre Codlea.  Pe drum, în apropiere de Ghimbav, şoferului i s-a făcut rău şi le-a spus călătorilor că trage pe dreapta fiindcă nu se simte bine.

Zaharie P. a coborât din microbuz, dar nu a apucat să facă prea mulţi paşi. Şoferul a căzut în spatele microbuzului şi acolo şi-a dat ultima suflare. Speriaţi, călătorii au sunat la 112 şi au cerut ajutor. Un echipaj SMURD s-a deplasat la faţa locului, dar medicii nu au mai putut salva viaţa şoferului.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz. „Cadavrul, care nu prezenta urme de violenţă, a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Braşov, în vederea autopsierii şi stabilirii cauzei decesului,iar cercetările continuă, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite