Situaţia jenantă a ministrului Elena Udrea: răzbunare sau gafă organizatorică?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încep să apară şi primele reacţii după ce ministrul Elena Udrea a fost pusă într-o situaţie extrem de penibilă de edilii braşoveni. În pofida unei săli de şedinţe ultramoderne, doamna ministru a fost aşezată în cel mai prost loc cu putinţă, după cum se vede şi în fotografie.

Dacă toţi bărbaţii din prezidiu (primarul George Scripcaru sau preşedintele polului de creştere economic Braşov, Mihail Veştea), au beneficiat de mese cu tăblii în faţa vorbitorilor, Elena Udrea a fost aşezată în singurul loc posibil unde se putea întâmpla o „catastrofă“ petnru domnia sa.
„Nu cred că este vorba fost o conspiraţie împotriva doamnei minstru Elena Udrea. Ba dimpotrivă, efectul s-ar putea să fie contrar... S-ar putea ca multora sa le placă. A fost un complex de împrejurări care a fost jenant pentru o doamnă, indiferent de cine este vorba. Aici este vădită slaba organizare de la Primăria Barşov. În mod normal, dacă ai avea mai multe contacte la nivel internaţional şi specialişti care să se priceapă la organizarea unor astfel de evenimente la nivel înalt, atunci nu ar trebui să se întâmple aşa ceva. Priorităţile la Primărie sunt altele decat de a atrage specialişti bine pregătiţi. Repet, este regretabil că s-a întâmplat aşa ceva", a declarat Răzvan Popa, vicepreşedintele PSD Braşov.

„Ori a fost un lanţ al prostiilor, ori estr război pe faţă în PDL, Altfel nu se explică. Totul a pornit de la ţinuta doamnei ministru, care nu «cadrează» cu aceea a funcţiei pe care domnia sa o deţine. Pentru că o ţinută adecvată ar fi evitat sa se întâmple aşa ceva, iar a doua prostie este modul cum a fost organizată aşezarea la masă. Este o prostie şi o nesimţire. Oricum, şi doamna Udrea trebuia să aibă grijă. Iar dacă nu a fost o gafă, atunci este vorba de un război intern în PDL, care acum a ieşit la iveală, pe măsură ce doamna Udrea are o putere tot mai mare în partid, iar cei din teritoriu sunt nemulţumiţi de faptul că partidul se prăbuşeşte în sondaje", a precizat şi Vasile Ungureanu, vicepreşedintele PNL Braşov

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite