Singura clădire cu „bulină roşie“ din Braşov se transformă în hotel de cinci stele. A fost emis aviz pentru construcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vechea clădire în care a funcţionat pe vremuri Palatul Telefoanelor ar urma să fie transformată în hotel de cinci stele sub brandul Radisson, dezvoltatorii proiectului obţinând săptămâna aceasta certificatul de urbanism necesar demarării lucrărilor.

Singura clădire cu „bulină roşie” de la poalele Tâmpei ar urma să fie transformată într-un hotel de 5 stele, sub brandul Radisson. Proiectul este mai vechi, însă obţinerea avizelor de către proprietari a avansat destul de greu, ţinând cont că este vorba de o clădire cu probleme, aflată în zona istorică a Braşovului.

Recent însă, aceştia au obţinut certificatul de urbanism necesar pentru derularea lucrărilor de consolidare şi recompartimentare a vechii clădiri, certificat necesar în vederea obţinerii autorizaţiei de construire.

Inaugurarea era prevăzută, iniţial, pentru 2018

Intenţia de amenajare a unui hotel Radisson Blu în Braşov a fost anunţată de Rezidor, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa hotelieră internaţională (care are în portofoliu branduri precum Radisson Blu şi Park Inn by Radisson) de la sfârşitul lui 2016, însă până acum nu a fost înaintată o dată exactă de începere a lucrărilor de construcţie. Iniţial, inaugurarea era prevăzută pentru primăvara anului 2018, dar durata îndelungată pentru obţinerea avizelor a prelungit aceste termene.

Investiţie de 10 milioane de euro

Unitatea hotelieră va avea 110 camere şi va cuprinde şi două restaurante, două baruri, o sală de conferinţe, o sală de sport şi un centru spa, investiţia în reamenajarea clădirii fiind de peste 10 milioane de euro, după cum au precizat reprezentanţii Grupului Rezidor.

Citeşte şi:

Cum arată hotelul din Braşov proaspăt cumpărat de Simona Halep. Sportiva a investit 2 milioane de euro pentru două proprietăţi imobiliare de lux

Tranzacţiile dubioase care au distrus cel mai cunoscut hotel din Sfântu Gheorghe. Cum a câştigat Ioan Neculaie 100.000 de euro de pe urma clădirii părăginite

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite