Şerban Huidu către familiile victimelor: Vă rog să mă iertaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Stelian Grăjdan
Foto: Stelian Grăjdan

Şerban Huidu a scris un mesaj pe blogul personal prin care îşi exprimă regretul faţă de tragedia produsă în 16 octombrie şi îşi anunţă practic retragerea din viaţa publică.

„Am trăit un ultimul an încercări ale vieţii pe care nu le doresc nimănui. Mă doare sufletul... Am creat în ultimii ani un fenomen numit Cronica Cârcotaşilor de care sunt mândru şi care trebuie să continuie fără mine în rolul de prezentator! Vreau să îmi asigur însă colegii că îi voi ajuta cu tot ce am învăţat în aceşti 17 ani!", spune Şerban Huidu în mesajul său.

„Nu am susţinut niciodată că sunt fără pată, dar reacţia unor colegi de presă m-a lăsat fără grai. Vă rog să înţelegeţi că Şerban Huidu nu se agaţă de statutul de persoană publică şi că niciodată nu a făcut acest lucru. Pe scurt, aş vrea să nu confundaţi omul Huidu cu emisiunea în sine, care este exprimarea unei idei de mai bine şi care a fost tot timpul confundată cu o emisiune de umor! Este o emisiune de opinie care se foloseşte de umor! Atât! Pentru asta cronica trebuie să continue!", mai spune Şerban Huidu.

„Vreau să le mulţumesc fanilor şi prietenilor care au rămas lângă mine în aceste cumplite momente şi să asigur rudele victimelor de adânca mea compasiune. Nu sunt cuvinte care să descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs lor, mie şi familiei mele! Vă rog să mă iertaţi!", mai spune Şerban Huidu.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite