Se deschide oficial sezonul de schi din Poiana Braşov. Vor fi concursuri pe pârtie, o coborâre cu torţe şi un concert Direcţia 5

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coborârea cu torţe este punctul culminant la evenimentului. FOTOAdevărul
Coborârea cu torţe este punctul culminant la evenimentului. FOTOAdevărul

Moş Crăciun va veni sâmbătă pe pârtie în Poiana Braşov. Atmosfera va fi întreţinută de un concert Direcţia 5, iar momentul culminant va fi coborârea cu torţe aprinse pe pârtia Bradul.

Sâmbătă, 23 decembrie, braşovenii şi turiştii sunt aşteptaţi în Poiana Braşov la petrecerea cu ocazia deschiderii oficiale a sezonului de schi. Distracţia se mută pe pârtia Bradul din staţiune şi începe la ora 13.00. Oaspeţii sunt aşteptaţi cu multe concursuri, cu premii mari, care îi vor incita pe cei ce se vor afla pe pârtia Bradul să participe la toate activităţile propuse. În jurul orelor 15.00, pentru toţi copiii cuminţi, Moş Crăciun va sosi cu sania şi cu cadouri multe.

Unul dintre cele mai aşteptate momente va fi coborârea pârtiei Bradul cu făclii, de către reprezentanţii şcolilor de schi din Poiana Braşov, alături de Salvamont, Jandarmeria Montană, formele de agrement din staţiune şi deja celebrul moment al maşinilor ce întreţin domeniul schiabil. Un alt punct de atracţii îl reprezintă concertul trupei Direcţia 5. Petrecerea va ţine până la ora 18.00.

Ce pârtii sunt deschide în Poiana Braşov

Din această dimineaţă, pârtia Drumul Roşu a fost redeschisă şi în partea inferioară a masivului Postăvarul şi este din nou practicabilă în întregime, astfel că turiştii pot schia până în Poiana Braşov. În continuare se schiază în condiţii excelente în zona superioară a masivului Postăvarul, pe următoarele pârtii: pârtia Sulinar - deschisă până la lac, cu intrare în Drumul Roşu, pârtia Lupului - deschisă până la staţia inferioară a telescaunului Ruia. Sunt funcţionale următoarele instalaţii pe cablu: telegondola şi telescaunul Ruia.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite