Ruşinea unui renumit liceu, spălată la Bacul de toamnă. Ce medie a obţinut şagunistul care picase în prima sesiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Absolvenţii de la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna” după Bacalaureat FOTO Ioan Buciumar
Absolvenţii de la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna” după Bacalaureat FOTO Ioan Buciumar

Elevul de la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna” din Braşov care picase la prima sesiune a Bacalaureatului a obţinut media 9,25. La Braşov, doar unul din trei candidaţi la această sesiune a promovat examenul

Elevul de la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna” din Braşov care picase Bac-ul la sesiunea din vară a demonstrat că a fost vorba doar de un accident nedorit. La sesiunea din august, acesta a obţinut media 9,25 şi, astfel, celebra şcoală din Şcheii Braşovului se poate mândri şi în acest an cu un procent de promovare la examenul maturităţii de 100%. 

În rest, în judeţul Braşov, doar unul din trei candidaţi a reuşit să obţină diploma de Bacalaureat în urma examenului din această lună. Mai exact, dintre cei aproape 750 de candidaţi care s-au prezentat la examen, 243 au obţinut cel puţin media 6 şi au avut toate notele peste 5, condiţii necesare pentru promovarea examenului. 

Alţi aproximativ 150 de elevi înscrişi la examen nici măcar nu s-au prezentat la sălile în care s-au susţinut probele. 

Cei nemulţumiţi pot face contestaţii marţi, 31 august, şi miercuri, 1 septembrie ac, în format fizic şi electronic. Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi comunicate vineri, 3 septembrie ac.

Vă mai recomandăm:

 

Oktoberfest, cel mai mare festival al berii din România, dă cep butoiului. La Braşov se va auzi din nou: „Tzike, tzake!“

 

Muzicieni din SUA şi din Franţa vin la Braşov Jazz & Blues Festival VIDEO

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite