Rockstadt Chefs - Food Court inedit la Rockstadt Extreme Fest de la Râşnov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Rockstadt Extreme Fest
FOTO Rockstadt Extreme Fest

În acest an, Rockstadt Extreme Fest va organiza personal zona de Food Court, de la concept până la mâncare, fiind pentru prima dată când un festival din România renunţă la serviciile externe şi preia personal sarcina. Alături de Container Cafe, parteneri ai festivalului încă din 2013, şi cu priceperea unor bucătari iscusiţi, ia nastere Rockstadt Chefs.

Gata cu partenerii externi, gata cu încercările! Rockstadt Extreme Fest de la Râşnov va avea, anul acesta, o echipă de bucătari profesionişti, în strânsă colaborare cu echipa festivalului.

Organizatorii pregătesc un concept special, cu multe premiere culinare şi cu variate opţiuni, inclusiv pentru vegetarieni şi vegani.

Participanţii la festival vor avea la dispoziţie un salad bar, un meniu complet pentru fiecare zi, burgeri, produse la grătar, supe, minuturi şi garnituri. Lista completă o puteţi găsi mai jos (Notă: Fiecare meniu al zilei include şi salată).

rockstadt

Alături de această zona de Food Court, Rockstadt Extreme Fest a pregătit şi o zonă extinsă de baruri unde Cei prezenţi vor putea alege din probabil cea mai mare gamă de băuturi de până acum, de la beri de diferite branduri, locale şi de import, până la shoturi, cocktailuri şi multe altele.

Cele mai cunoscute nume de pe scena metal vin, în perioada 2-5 august, la Râşnov, unde se va desfăşura Rockstadt Extreme Fest 2018. Ca in fiecare an, Rockstadt Extreme Fest va găzdui două scene, programul integral fiind disponibil AICI. Peste 50 de formaţii şi artişti din Europa, Africa de Sud, Canada şi America de Nord şi Sud vor concerta pe deja cunoscutul teren de Biatlon din Râşnov.

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite