Rockstadt Extreme Fest 2018 - rockul se mută, pentru patru zile, la Râşnov. Programul integral al festivalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai cunoscute nume de pe scena metal vin, în perioada 2-5 august, la Râşnov, unde se va desfăşura Rockstadt Extreme Fest 2018.

Ca in fiecare an, Rockstadt Extreme Fest va găzdui două scene, programul integral fiind disponibil AICI. Peste 50 de formaţii şi artişti din Europa, Africa de Sud, Canada şi America de Nord şi Sud vor concerta pe deja cunoscutul teren de Biatlon din Râşnov.

Lineup-ul final este completat de SINCARNATE, INDIAN FALL, CODE RED şi HARMED. De asemenea, şi în acest an, festivalul se va încheia cu showul pirotehnic oferit de Hypnosis Fireshow în timp ce deja celebrul Afterparty revine pe scena a doua, pe parcursul nopţii şi până la răsărit.

Abonamentele sunt disponibile atât online, cât şi în reţea naţională şi internaţională şi pot fi achiziţionate inclusiv pe toată perioada festivalului, de la intrarea oficială.

www.rockstadtextremefest.ro

www.iabilet.ro

www.myticket.ro

www.bilete.ro

La fel ca şi precedentele ediţii, nu există bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului. 

Iată câteva informaţii utile pentru cei care sunt interesaţi să participe la Rockstadt Extreme Fest:

ACCES

Accesul în zona de festival este permis numai în baza unui abonament valid, unei singure persoane, având dreptul de a participa la Rockstadt Extreme Fest. 

Copiii cu vârsta de până la 6 ani au acces gratuit, iar cei care au împlinit 7 ani trebuie să deţină un abonament valid de acces în zona de festival şi de camping.

Persoanele cu dizabilităţi beneficiază de acces liber în zona festivalului prin înscriere prealabilă.

ESTE INTERZIS:

- accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase sau arme albe;

- accesul cu recipiente de sticlă, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser;

- comercializarea de produse în zonele de camping şi festival fără acordul organizatorilor;

- consumul de substanţe interzise sau comercializarea acestora, conform legii în vigoare;

- accesul cu alcool, alte băuturi şi alimente din exteriorul zonei de festival;

- accesul animalelor oriunde în perimetru sau camping;

La accesul in perimetrul festivalui NU se va permite intrarea cu băutură şi alimente de orice fel, chiar dacă este achiziţionată din incinta zonei de festival.

VIDEO / FOTO

Este STRICT INTERZIS accesul în perimetrul festivalului fără autorizaţia organizatorului pentru: camere video profesionale şi semiprofesionale, dar şi cu camere foto profesionale ce deţin obiectiv detaşabil. Posesorii unor astfel de echipamente sunt obligati să se supună predării acestora în custodie temporară.

SANCŢIUNI

Persoanele care încalcă regulamentul, iniţiază sau participă la evenimente care tulbură ordinea vor fi imediat escortate în afara perimetrului festivalului, accesul lor va fi interzis la festival, iar organizatorul va anunţa instituţiile abilitate ale statului, dacă va fi necesar.

CAMPARE

Cei care vor să fie prezenţi zi şi noapte la Rockstadt Extreme Fest 2016 vor avea la dispoziţie o zonă de camping generoasă, dotată cu toate utilităţile necesare pentru o şedere sigură. 

Accesul în zona de camping se va face începând cu ora 12.00 în prima zi de festival, urmând să fie eliberat în ultima zi de festival până în ora 12.00 (ziua următoare a ultimei zile de concerte, adică 15 august, ora 12.00). Camparea se va face în limita perimetrului marcat.

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite