Robert Ilyes: „FC Braşov a devenit o sperietoare pentru antrenori“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Robert Ilyeş a declarat, vineri, după refuzul lui Marian Rada de a prelua conducerea tehnică a echipei FC Braşov, că formaţia ardeleană a devenit o sperietoare pentru antrenori.

Din păcate am ajuns în aceeaşi situaţie. Braşovul a devenit o sperietoare pentru antrenori, suferim din nou la acest capitol. Dacă nu pot fi lângă noi, suporterii ar trebui să ne lase în pace să ne vedem de treabă", a spus Ilyes.

Mijlocaşul formaţiei braşovene îl apără pe fostul preşedinte, Dinu Gheorghe, acuzat de suporteri ca a plecat cu jumătate de echipă la Rapid. "Ei îl acuză pe Dinu Gheorghe că a plecat cu jumătate de echipă la Rapid, dar, să fim serioşi, până la urmă jucătorii tineri şi buni ajung să se transfere la alte echipe indiferent de cine este preşedinte.

Acum aşteptăm o nouă decizie a preşedintelui (n.r. - Ioan Neculaie), şi sperăm ca până la urmă să avem un antrenor. Îmi pare rău de Marian Rada, pentru că venea cu sufletul deschis. Dar văzând ce a urmat, el a preferat să nu încingă şi mai mult spiritele la Braşov şi a renunţat", a adăugat Robert Ilyeş.

Conducerea clubului FC Braşov a anunţat, joi seară, că noul antrenor principal este Marian Rada. Tehnicianul trebuia să semneze, astăzi, un contract valabil un sezon cu prelungire pentru încă unul, dar el a renunţat la preluarea conducerii tehnice din cauza protestelor suporterilor grupării ardelene.

Marian Rada este al doilea antrenor care pleacă de la FC Braşov la scurt timp de la instalare, după italianul Giuseppe Materazzi. Acesta şi-a reziliat, săptămâna trecută, contractul cu FC Braşov, la numai trei zile după ce a fost prezentat oficial la gruparea braşoveană.

Ioan Neculaie a mai purtat în această vară tratative cu Cristiano Bergodi, Nicolo Napoli, Ionuţ Popa, Petre Grigoraş şi Cristian Popovici pentru preluarea formaţiei FC Braşov.

Până la numirea unui nou antrenor, de antrenamentele echipei se ocupă secundul Daniel Isăilă, ajutat de Robert Ilyeş. Isăilă este preferatul jucătorilor braşoveni pentru preluarea funcţiei de antrenor principal, chiar dacă acesta nu deţine licenţa Pro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite