Replica lui Marian Godină la declaraţiile senatorului PSD care a spus că homosexualii nu ar trebui să se ţină de mână pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul Marian Godină a postat în mesaj pe pagina personală de Facebook în care explică de ce ar trebui să ne preocupe lucruri mai importante decât faptul că doi bărbaţi se ţin de mână pe stradă.

Postarea vine după ce un senator PSD, Ioan Deneş, a făcut declaraţii dure la adresa homosexualilor spunând că nu ar trebui să se ţină de mână pe stradă. În postarea sa Marian Godină încearcă să atragă atenţia că avem probleme mult mai grave în România şi că ar trebui să ne preocupe lucruri mai importante.

„Într-o ţară în care totul e perfect, locuitorii trăiesc cu toţii în bunăstare, toţi au locuri de muncă şi nu e nimic de schimbat şi nimic de îmbunătăţit, problema homosexualilor care umblă pe stradă ţinându-se de mână devine una gravă, care stă în calea fericirii românilor. Mai ales dacă eşti cu copilul şi te întreabă de ce se ţin ăia doi de mână. Dar dacă te întreabă copilul de ce un alt copil cerşeşte? Dacă te întreabă de ce nu îl laşi şi pe el în excursia organizată cu şcoala, pe care tu nu îţi permiţi să i-o oferi? Dacă te întreabă de ce fumezi? Dacă te întreabă unde e tati sau mami, de care tu eşti divorţat sau divorţată? Dacă te întreabă de ce colegii lui au toţi biciclete şi tablete iar el nu? Dacă te întreabă de ce eşti mai în vârstă decât maică-sa cu 20 de ani şi de ce copiii îl întreabă la şcoală dacă tu eşti bunicul? Dacă vei reuşi să îi dai câte un răspuns la toate întrebările astea, nu cred că te vei încurca în a-i explica de ce există homosexuali. În plus, ai putea să mai iei în calcul o întrebare pe care băieţelul tău s-ar putea să ţi-o pună peste ceva ani şi care s-ar putea să sune aşa: tati, îţi place de Vasile, noua mea iubită?“, a postat pe Facebook Marian Godină.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite