Profesorul trăsnit vă invită să vedeţi cele mai amuzante experimente ştiinţifice la Coresi. Intrarea este gratuită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesorul Trăsnit îşi va instala laboratorul pe scenă. FOTOArhivă.
Profesorul Trăsnit îşi va instala laboratorul pe scenă. FOTOArhivă.

Cei mici sunt aşteptaţi la un weekend plin de distracţie, ştiinţă şi expoziţii, dar şi la tradiţionalele spectacole de teatru.

Sâmbătă 17 octombrie, dimineaţa începe cu un spectacol de teatru de păpuşi alături de Valiza cu Teatru. De la 11.30, cei mici sunt aşteptaţi să vadă piesa Cioara şi Ursul păcălit de vulpe.

Zona de la Şezătoare se transformă apoi într-un laborator al distracţiei, unde fizica şi chimia sunt la ele acasă.  Între orele 10:30-12:30 şi 17:00-19:00 cei mici vor putea vedea cum ştiinţa poate fi atât interesantă, cât şi distractivă. Dacă tot ajungeţi la Coresi puteţi vedea şi expoziţia de aeromodele a copiilor de la Palatul Copiilor Braşov, pe care o poţi studia atent în Piaţa cu Copaci.  

Duminică, 18 octombrie începând cu ora 17:00, scena Coresi devine laboratorul de joacă a Profesorului Trăsnit Spooky, venit tocmai din galaxia distracţiei ca să petreacă două ore alături de micii cercetători. Vino să înveţi principiile de baza ale fizicii şi chimiei într-un spectacol incendiar, cu participare gratuită.

         

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite