Primăria Braşov caută recenzori începând din 8 august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe listele primăriei se pot înscrie angajaţii instituţiei, profesorii, specialiştii în economie sau alte domenii, dar şi pensionarii, studenţii sau orice persoană cu liceul terminat.

Braşovenii intersesaţi de un job temporar trebuie să prezinte la sediul Primăriei Braşov, la camera 71, între 8.30 şi 15.30, până în data de 26 august.

Potenţialii recenzori trebuie să completeze o cerere tip, disponibilă la sediul primăriei sau online pe site-ul www.brasovcity.ro, să prezinte o copie de pe cartea de identitate şi o copie de pe diploma de studii.

Recenzorii vor fi instuiţi şi vor susţine un test pentru întocmirea corectă a formularelor de bază pentru recensământul populaţiei. Persoanele selectate vor încheia o convenţie civilă şi vor fi obligate să păstreze caracterul strict confidenţial al datelor declarate de cetăţeni.

Condiţii de muncă

Recenzorii vor trebui să fie disponibili în intervalul orar 8.00-20.00 pe toată perioada desfăşurării recensământului, inclusiv în weekend. Mai mult, candidaţii ideali vor trebui să aibă capacitatea de a face calcule simple şi corecte la însumarea datelor pentru centralizare, să aibă capacitatea de a efectua muncă de teren, să aibă un scris citeţ şi o dicţie bună.  

Fiecare angajat, fie că va ocupa funcţia de recenzor, recenzor-şef sau responsabil de circumscripţii urbane va primi 50 de lei, pe zi pentru munca prestată.

Recensâmantul populaţiei şi al locuinţelor va avea loc în perioada 20-31 octombrie 2011. Românii vor fi nevoiţi să răspundă la întrebări legate de locul de muncă, despre viaţă personală - dacă trăiesc sau nu în "uniune consensuala" şi dacă au probleme cu vederea, auzul, mersul ori memoria.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite