Preparate culinare inedite la „Zilele Melcului“, de la Teliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gulaşul, micii, cârnăciorii şi crochetele sunt doar câteva dintre delicatesele pregătite cu ocazia „Zilelor Melcului" de la Teliu.

Desfăşurat sub deviza „De la agricultura de subzistenţă la agricultura organizată, ecologică şi asociativă" evenimentul, care va avea loc la Căminul Cultural, va oferi pe lângă preparatele culinare inedite din carne de melc şi un program artistic susţinut de Ansamblurile din Teliu, Sita Buzăului, Apaţa, Vulcan, Dumbrăviţa şi Codlea.

Produse tradiţionale şi ecologice

Cei care aleg să-şi petreacă weekend-ul la Teliu vor avea ocazia să guste diverse preparate culinare din carne de melc şi vor putea alege între o variatate de produse tradiţionale din brănză şi carne. Dacă vă place carnea de melc, la Târgul de la Teliu veţi găsi diverse conserve, pachete îngheţate şi semipreparate din carne de melc, pe care le puteţi găti singuri acasă.

„Pe lângă produsele tradiţionale din brânză şi carne specifice zonei noastre, angajaţii fabricii de procesare a cărnii de melc vor prepara mâncăruri delicioase, în faţa cărora nimeni nu va putea rezista", a declarat Vasile Şerban, primarul din Teliu.

De la eveniment nu va lipsi distracţia. Sâmbătă de la ora 21.00 va fi organizată seara pentru tineret, iar duminică, de la 21.30 va avea loc un foc de artificii.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite