Premieră în Braşov. Concert de pian în peşteră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peştera Valea Cetăţii se află la 5 km distanţă de Poiana Braşov. FOTOAdevărul.
Peştera Valea Cetăţii se află la 5 km distanţă de Poiana Braşov. FOTOAdevărul.

Sâmbătă, 27 iulie 2013, la ora 20.00, în Peştera Valea Cetăţii din Râşnov se va desfăşura recitalul de pian al micilor artişti de la Atelierul de muzică şi creativitate Mozartinno din Bucureşti.

Evenimentul este primul de acest gen în Peştera Valea Cetăţii şi vine în completarea stagiunii de concerte camerale susţinute aici de Filarmonica din Braşov.

Recitalul pianiştilor va fi momentul de gală al Taberei de muzică şi aventură Mozartinno. Aflată la cea de-a doua ediţie, tabăra se desfăşoară sub forma unor cursuri de măiestrie pentru pian şi are loc la Zărneşti, în perioada 21-27 iulie. La ediţia din acest an participă 18 copii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 10 ani.

Tabăra a debutat cu un mic concert de bun venit şi va continua cu ateliere de istoria şi teoria muzicii, pictură, modelism, origami, pe lângă cursurile intensive de pian. Programul taberei va fi completat de vizite la muzee, drumeţii, activităţi sportive, vizionări de film cu tematică muzicală şi multă voie bună.

Mozartinno este un atelier de muzică inovator, care işi propune dezvoltarea creativităţii şi personalităţii prin muzică, în special la copii, într-un mediu fără constrângeri.

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite