Ponturi imobiliare. Loturi de case cu 50 de euro pe lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar 15 minute de Braşov, în comuna Hălchiu, un dezvoltator imobiliar vinde loturi la preţuri de criză, cu posibilitatea plăţii în rate, fără dobândă.

Loturile sunt situate la intrarea în Hălchiu, dinspre Satu Nou, într-o zonă care oferă  o vedere panoramică către Munţii Bucegi, Piatra Craiului, Tâmpa, Muntii Ciucaş şi Măgura Codlei.

„Dezvoltăm trei cartiere noi, care vor avea în componenţa lor 190 de loturi. Situaţia de criză în care se află piaţa imobiliară ne-a pus în situaţia de a ne adapta. De aceea, am decis să oferim posibilitatea cumpărării terenului cu plata în rate, fără dobândă", a declarat Răzvan Bujdoiu, reprezentant al Rayalands. Creditarea se face fără dobândă, fără adeverinţa de venit, doar cu buletinul.

Un alt exemplu de finanţare direct de la dezvoltator este la 9 kilometri de Braşov, spre Tărlungeni, unde un apartament de două camere costă doar 36.000 de euro, o vilă cu o suprafată de 150 de metri pătraţi costă 65.000 de euro, garsonierele pot fi cumpărate la 27.500 de euro.

Şi acestea pot fi achiziţionate în rate direct la dezvoltator, fără adeverinţă de venit, fără vechime în muncă, fără giranţi, fără analiză bancară şi cu metode personalizate de plată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite