Poliţia rurală va intra în acţiune din 30 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Posturile de poliţie din comune vor fi desfiinţate, iar în locul lor vor funcţiona şase secţii de poliţie rurală şi trei secţii de poliţie independente.

Cele şase secţii de poliţie rurală vor fi înfiinţate la Voila, Şercaia, Hoghiz, Prejmer, Feldioara şi Zărneşti. Fiecare unitate va avea în jur de 30 de lucrători, care vor face muncă de patrulare în zonele arondate. „Aceste posturi vor avea atribuţii de poliţie orăşenească. Angajaţii de aici vor fi redistribuţi din fostele posturi de poliţie", a explicat comisarul şef  Sorin Melinte, adjunctul şefului Poliţiei Judeţene Braşov.

Posturile de poliţiei independente au fost create în zone aflate la mare distanţă de posturile rurale sau în localităţile cu o rată mare a infracţionalităţii. „Aceste posturi vor fi la Tărlungeni, Fundata şi Racoş. Aici trebuei să avem minim trei lucrători şi vor rămâne poliţiştii care sunt acum", a mai spus Melinte.

Deocamdată, se lucrează la amenajarea sediilor şi la instalarea logisticii necesare pentru funcţionarea acestor posturi de poliţie.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite