Ploieşti: Trafic îngreunat pe DN1, la sfârşit de an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Comarnic şi în Buşteni se circulă bară la bară
În Comarnic şi în Buşteni se circulă bară la bară

Cei care vor să ajungă de Revelion pe Valea Prahovei trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Pe DN1 a început nebunia, iar în Sinaia, Buşteni şi Azuga se circulă bară la bară. Pe sensul spre Braşov, pe anumite proţiuni de drum, s-au format deja coloane de maşini care se întind pe o distanţă de peste zece kilometri.

Toţi poliţiştii de la Poliţia Rutieră Prahova sunt la datorie, chiar şi cei care trebuiau să fie în cele patru zile de concediu fără plată. Filtrele de poliţie şi radarele sunt prezente în special de la intrarea în Comarnic şi până la Buşteni, porţiune pe care se circulă cu dificultate la acestă oră.

„Cele mai aglomerate sectoare de pe DN1 sunt intrarea în Comarnic, Sinaia şi staţiunea Buşteni. Aici, blocarea traficului se produce din cauza  intersecţiilor din localităţi, dar şi din cauza trecerilor de pietoni", ne-a declarat comisarul şef Ştefan Crivăţ, şeful Poliţiei Rutiere Prahova.

Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor două rute alternative: DN1 A Vălenii de Munte - Cheia - Braşov şi DN 71 Bucureşti- Dâmboviţa - Sinaia. Din fericire carosabilul nu este acoperit pentru moment de gheaţă şi nici de zăpadă, între Bucureşti şi Predeal. Conducătorii auto care au plecat la drum, pe Valea Prahovei, sunt sfătuiţi de către poliţiştii rutieri să nu intre în depăşiri riscante, şi să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculele care rulează în faţa lor.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite