Pisici din întreaga lume vor face spectacol la Castelul Bran

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Castelul Bran va fi invadat de cele mai frumoase feline din lume timp de două zile, în 25 şi 26 iunie 2016. Clubul „Magnificats” din România organizează prima Expoziţie Jubiliară ”World Cat Federation” (WCF) pe meleagurile lui Dracula.

Evenimentul, „Chat Noir, Chat Blanc au Chateau Bran”, ajuns la a doua ediţie, se desfăşoară sub auspiciile HIRH Dominic Habsburg, Arhiduce de Austria.

Şi de data aceasta şi-au anunţat participarea peste 100 de pisici de rasă din toată Europa. Publicul va putea admira o mare selecţie de rase, de la cele deja cunoscute, precum Maine Coon,  Ragdoll sau British Shorthair, până la cele rare, precum Scottish Fold, Don Sphynx sau Selkirk Rex.

Iubitorii de pisici pot pleca de la acest eveniment şi cu o serie de surprize, Castelul Bran pregătindu-le ”Colţul Pisicilor” în magazinul ”Rotonda”, din Parcul Regal. De aici vor putea achiziţiona o mulţime de obiecte cu tematică felină. De altfel, cu acestă ocazie, gazdele lansează noile spaţii cu suveniruri şi obiecte unice, pe lângă ”Rotonda”, magazinul de înaltă ţinută ”Contele” şi librăria ”Regina” deschizându-şi porţile într-o nouă şi inedită înfăţişare.

Şi pentru că în week-end oamenii se relaxează, compania pisicilor merge foarte bine cu o halbă de bere şi o gustare delicioasă care vor putea fi consumate la poalele castelului, Parcul Regal fiind în totalitate la dispoziţia celor care iubesc să-şi petreacă timpul în aer liber. De aceea şi intrarea la expoziţia de pisici este liberă.

Expozitia Jubiliara WCF de la Castelul Bran va beneficia de arbitrajul international al următorilor arbitri: Klaas van der Wijk (Olanda, trezorier WCF), Carl Heinz Knelangen (Germania) şi Mary Lise de Landsheer (Belgia).  La expoziţie, în afară de arbitrajul tradiţional şi de finala zilnică (Best in Show), publicul va putea admira spectaculosul arbitraj de ring. La această expoziţie se vor derula ring-uri WCF, precum şi ring-urile Jubiliare, unde câştigătorii obţin prestigiosul titlu de Silver Master.

”World Cat Federation” este una dintre cele mai mari federaţii mondiale de cluburi de pisici de rasă, este înregistrată în Germania şi cuprinde peste 370 de organizaţii, distribuite pe şase continente.

WCF participa la consultările Parlamentului European de la Strassbourg, este co-participantă la dezvoltarea legislaţiei pentru protecţia animalelor, prin grupurile de lucru înfiinţate de organele legislative şi prin participarea la audieri parlamentare.

”Magnificats” este singurul club WCF din România, este alcătuit dintr-un grup entuziast de crescători de pisici de rasă şi organizează expoziţii internaţionale de profil conform regulilor WCF.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite