Parteneriat pentru un nou spital de urgenţă la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii judeţeni au aprobat un proiect privitor la protocolul de colaborare cu Ministerul Sănătăţii, municipiul Braşov şi Asociaţia Noul Spital al Braşovului (ANSB), în vederea colaborării pentru implementarea unor proiecte în domenul sănătăţii la Braşov, dar mai ales în vederea construcţiei unui nou spital judeţean.

Documentul a fost semnat între Consiliul Judeţean Braşov, Primăria Braşov şi Ministerul Sănătăţii pe data de 3 ianuarie, autorităţile braşovene urmând să reia discuţiile pe această temă şi cu noul ministru al Sănătăţii.

Plenul Consiliului Judeţean (CJ) Braşov a aprobat acordul de cooperare pentru construirea la Braşov a unui nou spital, dar şi pentru realizarea de investiţii în infrastructura de sănătate din Braşov.

Preşedintele CJ, Adrian Veştea a arătat că a fost depusă la Guvern documentaţia privind transferul de la Institutul Cartofului către Municipiul Braşov a unei suprafeţe de 11 ha de teren, pe care urmează a se construi noul spital.

„În cazul în care nu vom găsi sprijin concret la minister şi pentru finanţare, îl vom face noi, împreună cu Primăria Braşov”, a spus şeful administraţiei judeţene.

Conform protocolului ce are o valabilitate de 3 ani, Ministerul Sănătăţii poate pune la dispoziţia autorităţilor locale braşovene toate documentele şi studiile referitoare la obiectivele de investiţii în infrastructura de sănătate din judeţul Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite