Oameni ai legii, suspectaţi că au omorât în bătaie un braşovean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a decedat la spital, la câteva zile după de a fost bătută. FOTOArhivă.
Victima a decedat la spital, la câteva zile după de a fost bătută. FOTOArhivă.

Un poliţist de la Transporturi Feroviare şi un jandarm din Braşov sunt acuzaţi de loviri cauzatoare de moarte şi purtare abuzivă.

Cei doi sunt suspectaţi că ar fi bătut crunt un bărbat de 47 de ani care, la câteva zile după incident, a murit. Procurorii au demarat ancheta şi au trimis la Bucureşti, pentru expertiză, toate imaginile de pe camerele de supraveghere din zona Gării Braşov. Poliţistul implicat a demisionat, iar jandarmul pus sub acuzare nu mai are voie să execute misiuni de asigurare a ordinii publice, scrie brasovultău.ro.
 

Victima a decesar în 28 ianuarie. „S-a primit un apel de urgenţă cum că în zona Parcului Tractorul s-a găsit o persoană în stare de inconştienţă. A fost transportată la spital, iar din primele investigaţii rezulta că a fost agresat de organe de poliţie. În data de 28 ianuarie victima a decedat motiv pentru care dosarul a fost declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov. În prezent se fac cercetări faţă de două persoane, sunt cercetate în calitate de învinuiţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte şi purtare abuziva. Este vorba de două persoane, o echipă mixtă care a agresat victim“, a declarat procuror Monica Munteanu, purtător de cuvânt la Parchetul Tribunalului Braşov, citată de brasovultau.ro.

 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite