O nouă stagiune,  într-o sală nouă la Teatrul Sică Alexandrescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teatrul Sică Alexandrescu a fost complet modernizat. FOTOArhivă.
Teatrul Sică Alexandrescu a fost complet modernizat. FOTOArhivă.

Spectacolul Jake şi femeile lui, de Neil Simon, în regia lui Petre Bokor, va deschide, anul acesta, noua stagiune teatrală a Teatrului „Sică Alexandrescu”.

Stagiunea va fi una bogată, cu spectacole noi, cu evenimente diverse şi cu o nouă ediţie a Festivalului de Dramaturgie Contemporană. O stagiune ce se va desfăşura, din nou, după o perioadă de aproape doi ani, în cele două săli ale teatrului.  „Publicului fidel al Teatrului „Sică Alexandrescu” îi spunem: „Bine aţi venit din nou la teatru!” şi îl invităm, pentru început, la două reprezentaţii ale spectacolului Jake şi femeile, sâmbătă, 20 septembrie şi duminică, 21 septembrie, ora 19.00“, au transmis actorii teatrului

Sala Mare a teatrului are 608 locuri, a fost redată publicului la sfârşit de iunie, şi beneficiază acum de o nouă faţă, fiind modernizată şi având o acustică îmbunătăţită. Ea va fi gazda principală şi a acestei ediţii a Festivalului de Dramaturgie Contemporană, eveniment atât de aşteptat de către publicul braşovean, ce avea loc, tradiţional, la sfârşit de noiembrie. Până atunci, însă, Teatrul „Sică Alexandrescu” este invitat, pentru al doilea an consecutiv, la Festivalul de Comedie de la Galaţi, cu spectacolul Almost. Main (Cu inima în pungă) de John Cariani, regia Adrian Iclenzan. 
 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite