O femeie gravidă a fost rănită pe trecerea de pietoni de un şofer băut. Conducătorul auto a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

nspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a fost solicitat să intervină pentru a acorda primul ajutor în cazul unui accident care a avut loc luni, la orele prânzului, pe DN73.

UPDATE 17.20. Poliţiştii au stabilit că vinovat de accident este şoferul autoturimului BMW care nu a oprit la trecerea de pietoni şi a lovit-o în plin pe femeie. În plus şoferul era şi băut. Etilotestul a arătat o valoare de 0,90 la mie acool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost reţinut, iar mâine va fi dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism în stare de ebrietate.

UPDATE 15.52. Potrivit primelor informaţii medicale, femeia însărcinată în opt luni a suferit un traumatism cranian sever, politraumatism la şold şi membre. Rănile au fost grave astfel că femeia a suferit un şoc şi la făcut infarct. Medicii au reuşit să o resusciteze şi au supus-o unei cezariene de urgenţă, iar bebeluşul a fost dus la Maternitate. Femeia este însă în continuare în stare foarte gravă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, se pare că este vorba despre o femeie gravidă, care este inconştientă.

Conform unor informaţii neconfirmate oficial, femeia se afla pe trecerea de pietoni. Femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Braşov

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite