O familie de braşoveni, sechestrată şi bătută crunt de doi indivizi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justitie

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus, la data de 28 mai 2015, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii Mirel-George Gînju şi Adi-Constantin Alexa, pentru infracţiunile de violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în noaptea de 26/27.05.2015, în jurul orei 3.40, inculpaţii Gînju Mirel-George şi Alexa Adi-Constantin, având asupra lor lanterne şi obiecte contondente, printre care un baston telescopic, ultimul purtând o cagulă pe cap, s-au deplasat la imobilul situat în mun. Braşov, au forţat uşa de la intrarea în locuinţa persoanelor vătămate F.P.C., N.H.M. şi F.T., pe care, prin declinarea în mod mincinos a calităţii de poliţişti, le-au lipsit de libertate în mod ilegal, obligându-le să stea în genunchi, cu faţa la perete şi cu mâinile la ceafă timp de aproximativ 20 de minute, timp în care le-a aplicat lovituri cu pumnii, picioarele şi un baston telescopic. În urma loviturilor primite persoana vătămată N.H.M. a suferit leziuni traumatice care necesită 30 – 35 de zile de îngrijiri medicale, în condiţiile unei evoluţii favorabile, persoana vătămată F.P.C. prezintă leziuni traumatice ce necesită 6 – 7 zile de îngrijiri medicale, calculate de la data producerii dacă nu survin complicaţii, iar persoana vătămată F.T. prezintă leziuni traumatice ce s-au putut produce prin lovire cu corp dur şi care nu necesită zile de îngrijiri medicale”, a precizat procurorul Cristina Mureşan, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov

Solicitarea procurorilor de de arestare preventivă a fost admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov, fiind emise mandate de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile începând cu data de 28 mai 2015. DEcizia a fost contestată de cei doi indivizi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite