Nicole Scherzinger, de la Pussycat Dolls, vedeta Galei Festivalului Cerbul de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicole Scherzinger va concerta pe 1 septembrie. FOTO TVR
Nicole Scherzinger va concerta pe 1 septembrie. FOTO TVR

Seara de Gală a Festivalului Cerbul de Aur 2018 va fi una memorabilă: celebra Nicole Scherzinger, lead singer al trupei Pussycat Dolls,  va susţine un recital incendiar pe scena din Piaţa Sfatului.

Cu peste 15 milioane de fani pe reţelele de socializare din întreaga lume, vedeta americană va fi pentru prima dată în faţa publicului din România la Cerbul de Aur.  şi în direct în concertul transmis de TVR pe 1 septembrie. După ce a urcat în Top 10 Billboard Hot cu hiturile lansate alături de Pussycat Dolls, Nicole a urmat o carieră solo, colaborând cu artişti precum Enrique Iglesias, Eros Ramazzotti, Shaggy, Will Smith, P. Diddy, Snoop Dogg, Timbaland, 50 Cent, will.i.am etc.

La Braşov, Nicole Scherzinger va interpreta hiturile lansate solo şi cele pe care le-a cântat alături de Pussycat Dolls. „Salut! Sunt nerăbdătoare să vin în România şi să urc pe scena Cerbului de Aur, pe 1 septembrie! Pregătiţi-vă să petreceţi alături de mine!”, a declarat Nicole Scherzinger.

Cântăreaţă, compozitoare, dansatoare şi atriţă, Nicole şi-a legat numele şi de o serie de show-uri TV de succes. În 2001 a câştigat prima ediţie de „Popstars”, în 2010, „Dancing with the Stars”. Începând din 2011, a făcut parte din juriul X Factor din Statele Unite şi Marea Britanie. 

În acest an, la jumătate de veac de la prima ediţiei a Cerbului de Aur, Televiziunea Română a pregătit un eveniment cu numeroase concerte ale artiştilor români şi străini de top. Astfel, pe scena Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2018 vor susţine recitaluri Andra, Delia, Horia Brenciu, Loredana, The Motans, Carla’s Dreams, Flavius Teodosiu, The Humans, James Blunt, Amy Macdonald, Gigliola Cinquetti, Eleni Foureira, Edvin Marton, iar în seara de Gală, Nicole Scherzinger.

Secţiunea concurs a Festivalului, va avea 18 protagonişti. Artişti din 15 de ţări vor încerca să obţină Marele Trofeu al Festivalului Cerbul de Aur sau unul dintre cele opt premii: Premiul I, Premiul al II-lea, Premiul al III-lea, Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti, Premiul Braşovului, Premiul Publicului, Premiul Presei Festivalului, Premiul Societăţilor Publice de Radio şi de Televiziune.

Pentru cele cinci zile ale Festivalului, au fost puse în vânzare mai multe categorii de bilete – Club Cerbul de Aur, VIP, Categoria 1, Categoria 2 şi Categoria 3 şi abonamente - , cu preţuri pornind de la suma de 50 de lei. Acestea sunt disponibile pe site-ul Eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere: Orange, Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărtureşti, Diverta şi Humanitas.

Organizat de Televiziunea Română, Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va fi transmis în direct pe TVR 1 şi TVR Moldova, în perioada 29 august – 2 septembrie.

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite