Mii de păsări pot fi admirate în weekend la Sala de Atletism de la Metrom

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii pot vedea aproape toate rasele de păsări existente în România, ce la cele comune până la specii mai rare care de care mai deosebite.

La expoziţie pot fi văzute 300 păsări de curte, 500 de porumbei, 100 de iepuri, păuni, gâşte de Toulouse, raţe Pekin, raţe mandarine, raţe caroline, raţe micul Atlantis. La păsări de curte vor fi expuse rase grele, mixte, uşoare şi pitice, la porumbei vor putea fi admirate exemplare din rase româneşti şi străine.

La rândul său, secrerarul Asociaţiei, , i-a invitat pe braşoveni să vină în acest weekend la expoziţie: „Sunt bine veniţi nu doar cei interesaţi de păsările şi animalele de rasă pură. Va fi un prilej de bucurie pentru toţi copiii să vadă de aproape cum arată păsările de curte, porumbeii şi iepuraşii“, a spus Ioan Trâmbiţaş, secretarul Asociaţiei Crescătorilor de Păsări. Expoziţia poate fi vizitată, sâmbătă de la 08.00 la 18.00 şi duminică de la 08.00 la 14.00, la Sala de Atletism Metrom, situată pe strada Carpaţilor. Preţul unui bilet pentru vizitarea expoziţiei este de 5 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite