Medalii pentru olimpicii braşoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timeea Prosan a obţinut nota 9.70 şi a ocupat locul al doilea la Olimpada de Limba Maghiată.
Timeea Prosan a obţinut nota 9.70 şi a ocupat locul al doilea la Olimpada de Limba Maghiată.

Braşovul a găzduit olimpiadele naţionale de matematică şi de limbă maghiară. Patru medalii, două la matematică şi două la maghiară au rămas la Braşov.

Cristian Olaru, elev în clasa a VII-a la Şcoala Generală nr. 11 „Şt. O. Iosif” a obţinut medalia de bronz, la categoria lui de vârstă. Cristian este un elev strălucit şi la fizică. De exemplu, anul trecut a luat locul I la olimpiada judeţeană de fizică.  Al doilea premiu al Braşovului a fost obţinut tot de un elev de generală, Manea Dragoş, clasa a VIII-a, de la Liceul de Arte Plastice „Hans Mathis Teutsch” Braşov, medaliat cu argint la categoria lui de vârstă. Cele mai multe premii au fost obţinute de elevii de la şcolile din Bucureşti.

În perioada 3-6 aprilie, la Liceul „Aprily Lajos” s-a desfăşurat Olimpiada naţională de limba şi literatura maghiară. La acest concurs, braşoveanca Prosan Timea (clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Aprily Lajos”) a obţinut locul al doilea, cu media 9,70. De asemenea, Ferencz-Nagy Zoltan (clasa a V-a la Şcoala Generală nr. 15 din Braşov) a obţinut o menţiune.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite