Marian Godină critică protestul care a blocat traficul. Anchetă internă la Poliţia Braşov în urma unei presupuse altercaţii a unui protestatar cu un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Godină a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care critică modul în care mai multe treceri de pietoni au fost blocate ieri în semn de protest. De asemenea la Poliţia Braşov a fost demarată o anchetă internă după ce un protestatar a căzut, se pare în urma unei altercaţii cu un poliţist, care încerca să elibereze traficul.

Mai multe treceri de pietoni aflate pe străzi şi bulevarde intens circulate din Braşov au blocate ieri câte 15-20 de minute de un grup de protestatari revoltaţi de adoptarea modificărilor la Codul Penal. Manifestarea este criticată de poliţistul Marian Godină care crede că traficul nu ar fi trebuit să fie blocat

„Ieri, în Braşov, mai multe treceri pentru pietoni au fost traversate non-stop de către protestatari, pentru a bloca astfel circulaţia, fiind un mod de a protesta. Am nişte întrebări şi din ele se va deduce şi părerea mea despre astfel de proteste: Ce se va întâmpla dacă în coloana de maşini blocate se va găsi o ambulanţă, iar pacientul va deceda din cauza timpului pierdut în trafic? Dacă unuia nu îi pasă de proteste şi îi place noul Cod Penal sau nici măcar nu îl interesează, de ce trebuie să ia parte împotriva voinţei lui la acest protest şi să stea blocat în maşină? Oare astfel de manifestări nu creează adversităţi chiar şi între oameni cu aceleaşi opinii?“, a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

Mesajul a stârnit atât comentarii pro, cât şi contra. Mulţi dintre cei care i-au scris spun că protestul este o formă de exprimare a unor nemulţumiri că şi că probabil dacă o Ambulanţă ar fi rămas blocată în coloană, ar fi fost lăsată să treacă.

Protestul de ieri nu a fost lipsit de incidente. Un protestatar a fost amendat cu 3000 de lei pentru că împiedicarea organelor de ordine în exercitarea atribuţiilor de serviciu“. De asemenea la Poliţia Braşov este o anchetă internă după ce un protestatar a căzut, se pare în urma unei altercaţii cu un poliţist, care încerca să elibereze traficul.

Imagine indisponibilă
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite