Mandinga cântă live în Kasho Club din Braşov (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşovenii, iubitori ai ritmurilor „caliente", sunt invitaţi în Kasho Club să fredoneze, alături de Mandinga, hituri  celebre precum „Soarele meu", „Donde" sau „Dor de tine".

Party-ul „La noces blancas" din clubul braşovean va fi o fiesta incendiară, pe ritmurile vibrante de latino, care va da startul celor mai .... fierbinţi nopţi ale verii, alături de El Jimados şi trupa Mandinga.

Mandinga a aniversat, anul acesta, şapte ani de existenţă, astăzi fiind unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate proiecte muzicale din România.

Supranumită „La orquesta de salsa", formaţia reuneşte zece artişti multivalenţi care de fiecare dată au o prestaţie live excepţională. Recitalurile lor se desfăşoară după o regie aparte, oferind publicului experienţe memorabile. Membrii formaţiei cred că numele de „mandinga" le poartă noroc şi le defineşte perfect muzica. Iniţial, din trupă a făcut parte şi cântăreaţa Elena Gheorghe, reprezentanta României la Eurovision 2009.

Trupa s-a născut ca un proiect de latin jazz, iar succesul de care s-a bucurat încă de la  primele apariţii în public a dus la dezvoltarea formulei şi orientarea sa către stiluri de origine africană, reprezentative pentru stilul latino-american.

Concertul special, marca El Jimador, din Kasho Club, începe la ora 23.00, iar biletul de intrare costă 20 de lei.

ASCULTĂ  MAI JOS DOUĂ MELODII ALE FORMAŢIEI:

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite