Mâncarea şi băutura au băgat zeci de braşoveni în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de braşoveni au petrecut Crăciunul în spital, foto: arhivă
Zeci de braşoveni au petrecut Crăciunul în spital, foto: arhivă

Medicii de la Unitatea de primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Braşov au avut de furcă în aceste zile. Mesele îmbelşugate şi alcoolul în exces i-au făcut pe zeci de braşoveni să îţi petreacă sărbătorile în spital.

Începând din Ajunul Crăciunului şi până astăzi, 30 de persoane au ajuns la spital acuzând dureri abdominale. Cei mai mulţi pacienţi au făcut indigestii, după ce au consumat prea mult din mâncărurile tradiţionale, pregătite pentru masa de Crăciun.

Şi mai mulţi braşoveni au ajuns la spital din cauza alcoolului în exces. Peste 50 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că s-au simţit rău pe fondul consumului de alcool.

Băutura a provocat şi incidente. Mai mulţi pacienţi au fost diagnosticaţi cu diferite traumatisme în urma încăierărilor.  Poliţiştii au fost nevoiţi să întervină pentru a aplana un conflict iscat în clubul „Office" din Predeal, între un grup din Dâmboviţa şi altul din Galaţi. Turiştii au provocat distrugeri în valoare de 500 de lei. O persoană a ajuns la spital, iar nouă persoane au fost reţinute.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite