Lecţii de balet pentru cei mici şi Recitalul de la ora cinci la Operă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
MIcuţii vor primi lecţii elementare de balet de la progfesionişti FOTO Adevărul
MIcuţii vor primi lecţii elementare de balet de la progfesionişti FOTO Adevărul

Copiii sunt invitaţi la o lecţie de balet, în Sala de balet a Operei Braşov, special construită pentru a îi familiariza cu această formă de dans, miercuri, 28 septembrie 2016, de la ora 11.00.

Programul, iniţiat în stagiunea 2013 – 2014, se adresează copiilor de vârstă şcolară, cuprinde o oră de studiu cu tehnici de balet clasic şi contemporan, cu secvenţe coregrafice, dar şi cu variaţiuni din spectacolele de balet din repertoriul Operei Braşov.

Îşi dau concursul soliştii şi ansamblul de balet al Operei Braşov. Prezintă: Cristina Rotundu, maestru de balet: Alexandru Fotescu. Preţul unui bilet este de 7 lei.

Tot miercuri, 28 septembrie 2016, de la ora 17.00, Opera Braşov vă invită la Muzeul „Casa Mureşenilor”, la Recitalul de la ora 5 intitulat „De la lied la operetă”. Interpretează solista Operei Braşov Anda Pop – soprană, împreună cu artistele lirice, membre ale Corului Operei Braşov, Andreea Gurguiatu – soprană, Ibolya Kosa – soprană şi Nora Vlad – actriţă, Simona Patriche – pianistă. În programul recitalului, sunt cuprinse lieduri de C. Debussy, M. Ravel, L. Teodosiu, „bijuterii” din repertoriul de operă: „Manon Lescaut” şi „Tosca” de G. Puccini, dar şi arii din operetele „Silvia” de E. Kalman şi „Giuditta” de Fr. Lehar.

Preţ bilete: 2 lei – elevi, studenţi; 3 lei – pensionari; 5 lei – adulţi. Acestea se pot procura de la Muzeul „Casa Mureşenilor” Braşov – Piaţa Sfatului nr. 25, înainte de începerea recitalului.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite