Kamerata Kronstadt încheie stagiunea cu un concert excepţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concertul va fi la Sala Patria. FOTOAndrei Paul.
Concertul va fi la Sala Patria. FOTOAndrei Paul.

Kamerata Kronstadt vă invită miercuri, 20 mai 2015, de la ora 19.00, la Sala Patria din Braşov, la un concert de excepţie: „Ma plus belle histoire d'amour“, susţinut împreună cu artiştii Alexandra Fits şi Guido van de Meent din Olanda.

Muzicienii din orchestra braşoveană, dirijaţi de maestrul Cristian Oroşanu, precum şi cei doi cantautori prilejuiesc această întâlnire cu publicul datorită afinităţilor lor cu Franţa şi cultura franceză, în general. Kamerata Kronstadt vă invită la un concert mai special, ieşind din sfera muzicii clasice şi abordând un repertoriu atipic pentru o formaţie de cameră.

În cadrul concertului, publicul va avea ocazia să asculte piese de pe primul album al Alexandrei Fits şi Guido van de Meent, intitulat „Le passage secret”, însă şi melodii celebre interpretate odinioară de Charles Aznavour, Édith Piaf, Leo Ferré, Juliette Gréco, Michel Fugain, Michel Legrand, în aranjamentele orchestrale ale lui Guido van de Meent.

Biletele costă 30 de lei pentru adulţi şi 20 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Acestea se pot cumpăra de la Sala Patria şi Librăria„Şt.O. Iosif“.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite