Iosif Kovacs, preşedinte FC Braşov: „Programul echipei noastre este doar în aparenţă uşor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele FC Braşov, Iosif Kovacs, a declarat după tragerea la sorţi a meciurilor din turul sezonului 2011-2012 al Ligii I, că programul echipei braşovene este doar în aparenţă uşor şi că în acest moment este important ca formaţia să se omogenizeze foarte bine.

La prima vedere într-adevăr pare un program mai uşor pentru noi, dar eu aş spune să nu ne entuziasmăm pentru că nu mai este un secret pentru nimeni că echipele mai mici vor întotdeauna să înceapă bine şi se dăruiesc fantastic. Nici cu nou-promovatele nu trebuie să considerăm că avem meciuri dinainte câştigate, pentru că pot apărea surprize.

Va fi un campionat foarte greu şi toată lumea va dori să nu piardă puncte acasă, acelaşi lucru ne dorim şi noi. Eu spun că dacă vom reuşi să fie pe zero la adevăr în ceea ce priveşte meciurile de acasă, şi să mai aducem puncte şi din deplasare, ar fi extraordinar.

Personal mi-aş dori să facem 27 de puncte în tur, aş fi super mulţumit. Oricum, până să ajungem la startul sezonului, trebuie să muncim la omogenizarea echipei, pentru că sunt foarte mulţi jucători noi în lot", a declarat Iosif Kovacs.

Oficialul braşovean a mai precizat că FC Braşov va juca în prima etapă la Târgu Mureş pentru că are terenul suspendat, în urma incidentelor de la meciul retur cu Steaua, din semifinalele Cupei României. „Din păcate nu putem începe sezonul acasă, pentru că avem terenul suspendat, dar sper ca şi la Târgu Mureş, acolo unde se va disputa meciul, să avem noroc şi să începem cu dreptul", a mai spus Iosif Kovacs.

FC Braşov va întâlni, în prima etapă a sezonului 2011/2012, formaţia Gaz Metan Mediaş.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite