Ioan Demi: După 26 de ani, revoluţionarii s-au transformat într-o clică de infractori şi impostori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Demi acuză faptul că, la Braşov, sunt câteva sute de revoluţionari falşi
Ioan Demi acuză faptul că, la Braşov, sunt câteva sute de revoluţionari falşi

Preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie Braşov, Ioan Demi, a declarat că, „după 26 de ani, la Braşov, revoluţionarii s-au transformat într-o clică de infractori şi impostori, şi asta v-o spun eu, unul dintre membrii fondatori ai Asociaţiei, al cărei preşedinte a fost Dorin Lazăr Maior, care e fugit din ţară, urmărit internaţional”.

„Apoi a venit un al domn preşedinte, Vasile Mardare, au purtător de cuvânt pe Brenciu Freud şi colegul de la ICA Ghimbav, secretar general. Iacob. În 27.10.2015, aceştia au fost declaraţi luptători cu rol determinant… Nu vreau să intru în amănunte, din 45 de aşa-zişi colegi revoluţionari, care au fost blocaţi la comisia parlamentară, noi Asociaţia 21 Decembrie şi colegi din asociaţia dlui. Mardare, am cerut o verificare mai amănunţită a colegilor din Braşov şi nu numai. După cum ştiţi, Asociaţia Decembrie 189 este a doua asociaţie din ţară ca număr de persoane din ţară, însuşi dl. Mardare spune că are peste o mie de oameni în spate. Este greu să te lupţi cu o mie de oameni, din care mai mult de jumătate şi-au luat certificate la apelul de seară. Prin Ordonanţa 95 vom primi din urmă nişte bani bugetaţi pe anul viitor, cel puţin un sfert de miliard de lei vechi, de persoană”, a mai preiczat susa citată.

Prin deciziile secretariatului de stat avem deja peste 100 de luptători cu rol determinant din Braşov. „Dintre acestea, vreau să spicuiesc câteva nume de răsunet de pe o listă oficială: Maftei Gheorghe, Mardare Vasile care a venit în 1996 să zugrăvească sediul şi a rămas acolo ca preşedinte executiv al dlui. Maior şi Iacob Vasile, care în 21 decembrie a fost schimbul II la serviciu şi s-a alăturat coloanei de la Ghimbav de la căminul de pe strada Lânei. Dar 25 de inşi de la ICA Ghimbav, care au ieşit pe porţile uzinei, au fost blocaţi la Comisia unde preşedinte este Sanda Adrian, căruia i-am spus că apar pe listele trimise la preşedinţie revoluţionari cu impostori şi infractori, de exemplu Izbăşoiu Florin – notar, sunt colaboratori ai Securităţii, informatori din cadrul armatei şi aalţii. Încă nu s-a terminat verificarea dosarelor la SSPR, dar eu nu mai am încredere nici în comisia parlamentară, unde este un consilier Neagu Gheorghe care şi-a făcut toată familia revoluţionar. La Braşov, după cum ştiţi, aproape toţi primarii şi foştii primari de pe lângă municipiu sunt revoluţionari cu merite deosebite, deputaţi… Nu întâmplător am spuscă  Braşovul ca oraş martir este al doilea oraş infracţional din ţară dacă avem în vedere anumiţi revoluţionari. Am făcut demersuri şi către preşedintele României pentru a bloca această listă privind braşovenii şi dacă se poate să o trimită înapoi comisiei parlamentare, unde îl avem ca reprezentant pe Nicolae Vlad Popa, care a spus că s-a abţinut când a fost vorba despre braşoveni…”, a punctat Ioan Demi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite