Interlopul braşovean Stelian Pârvu şi-a continuat „afacerile“ după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Închis la Penitenciarul Mărgineni pentru crimă organizată, trafic de persoane şi fals de monedă, Stelian Pârvu şi-a văzut liniştit de treburile lui şi a continuat să-şi conducă „afacerile" de după gratii, prin telefon. 

Citeşte aici cum a fost prins Stelian Pârvu VIDEO

Înregistrările anchetatorilor arată cum Pârvu i-a ordonat, de după gratii, omului său de încredere, Alexandru Rusu, să bată o prostituată care avea o relaţie de dragoste cu un taximetrist şi-i ascundea din banii clienţilor, potrivit www.rtv.net. În convorbiri telefonice cu „locotenenţii"lui, Stelian Pârvu ordona să fie bătute mai multe femei pe care le controla, în timp ce el era pe fir.

Stelian Pârvu ispăşeşte o pedeapsă de 13 ani în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni. Interlopul braşovean este un vechi client al poliţiştilor. În luna ianuarie 2010 el a fost prins în timp ce coordona, tot din penitenciar, afaceri cu bani falşi. Anterior el a mai fost cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de fiinţe umane şi trafic de risc. Soţia lui era urmărită general după ce avea emis pe numele ei un mandat de executate a unei pedepse de 6 ani, pentru trafic de persoane.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite