Incident într-un tren privat arhiplin care circula pe ruta Braşov-Bucureşti. Un bărbat a leşinat de două ori, iar controlorii încă tăiau bilete VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Captură video YouTube
Foto: Captură video YouTube

Un bărbat, în vârstă de 69 de ani, care călătorea cu un tren privat de pe ruta Braşov- Bucureşti, a leşinat de două ori şi a fost coborât de călători la Gara Predeal, potrivit Braşov.net.

Întâmplarea a avut loc, luni, la ora 10.40. Potrivit martorilor, vagoanele erau arhipline, iar în drum spre Predeal, bărbatului i s-a făcut rău şi a leşinat. Mai mulţi călători au încercat să îl ajute pe bărbat, iar printre persoanele aflate la faţa locului se număra şi o femeie, aceasta afirmând că este medic, care a sunat la numărul de urgenţă 112, conform Braşov.net.

Bărbatul a fost coborât din tren în Gara Predeal, acolo urmând să fie preluat de un echipaj de ambulanţă. 

Mai mult decât atât, martorii incidentului afirmă că deşi trenul era la capacitatea sa maximă, controlorii încă tăiau bilete cu tarif întreg, în ciuda faptului că în tren nu mai exista niciun loc disponibil.  

Conflictele din tren au continuat, după ce unul dintre controlori a ocupat patru scaune şi le-a comunicat călătorilor că nimeni nu are dreptul să se aşeze pe ele. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite