Hotel de 4 stele cu cazino, în incinta fostei platforme industriale Tractorul. Zona se transformă într-un nou oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poiectul de regenerare a fostei platforme industriale Tractorul va continua cu o investiţie în domeniul HORECA. Astfel, dezvoltatorul imobiliar Immochan (actual Ceetrus România) a început demersurile birocratice în vederea construcţiei unui hotel în această zonă, unde deja sunt construite o serie de blocuri, dar şi spaţii de birouri.

Astfel, compania imobiliară a obţinut din partea Primăriei Braşov certificatul de urbanism necesar pentru autorizaţie de construire a acestei investiţii. Conform documentului, hotelul va avea săli de evenimente, restaurant, recepţie, birouri, centru de tratamente, dar şi un cazino. Totodată, ar urma să fie amenajate şi spaţii tehnice, spaţii de depozitare, parcări şi căi de acces, dar şi spaţii publicitare. Certificatul de urbanism este valabil 12 luni, timp în care dezvoltatorul va trebuie să obţină celelalte avize necesare autorizaţiei de construcţie.

După cum a precizat Tatian Diaconu, CEO Ceetrus România, hotelul va fi de patru stele, va avea 125 de camere şi va fi operat de către un partener specializat.

Noi apartamente şi spaţii de birouri

Până să lanseze noi investiţii, compania continuă dezvoltarea celui mai mare proiect al său din România şi de la nivel internaţional, şi anume cartierul Coresi din Braşov. Astfel, mai sunt în diverse etape de construcţie 24 de blocuri în componenta rezidenţială – ansamblul Coresi Avantgarden, derulată în parteneriat cu antreprenoarea Daniela Kasper. În total, cele 24 de blocuri cuprind circa 900 de apartamente, care vor fi livrate etapizat până în 2020, în completarea celor aproximativ 570 de apartamente din primele 13 blocuri finalizate în proiect.

În paralel, continuă şi dezvoltarea componentei de birouri, Coresi Business Park, derulate împreună cu Ascenta Management. O clădire de 15.000 de metri pătraţi urmează să fie livrată până la sfârşitul anului, adăugându-se celor 50.000 de metri pătraţi de birouri din clădirile existente în proiect.

Citeşte şi:

Producţia de tractoare a fost revitalizată la Braşov. Cât costă un model U 650 pe piaţa din Africa

Cum a renăscut din propria cenuşă uzina Tractorul din Braşov şi a făcut loc unor investiţii imobiliare de sute de milioane de euro

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite