Hochei: Duelul româno-maghiar din Liga MOL, câștigat de români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hocheiştii braşoveni au învins cu emoții pe Ferencvaros Foto: arhivă
Hocheiştii braşoveni au învins cu emoții pe Ferencvaros Foto: arhivă

Într-un meci din sezonul 2010/2011 al Ligii MOL de hochei, HC Corona Fenestela 68 Brașov a învins, în această seară, pe propriul teren, pe Ferencvaros Budapesta, scor 3-2, pe reprize 1-0, 0-2, 2-0.

După ce în Ungaria au învins cu 5-3, brașovenii au început hotărât meciul din seara aceasta și au deschis scorul în minutul 12:22, prin Kaljuste Kaupo.

VEZI AICI FOTOGALERIE DE LA MECI

Formația de la poalele Tâmpei a fost de nerecunoscut după prima pauză, maghiarii reușind să egaleze la 21 de secunde de la startul reprizei a doua, prin Peterdi Imre.

Mai mult, Ferencvaros Budapesta a speculat erorile în lanț din defensiva brașovenilor și a preluat conducerea pe tabelă, după reușita lui Borbas Gergely (1-2 min. 24:12).

Evoluția mult sub așteptări a brașovenilor a continuat și în ultima parte a întâlnirii, însă Fenestela a restabilit rapid egalitatea, Pal Zoltan marcând pentru 2-2 în minutul 41:02.

Formația gazdă a fost dominată copios în repriza a treia, oaspeții având o posesie net favorabilă. Defensiva visătoare a brașovenilor a fost depășită în dese rânduri, însă portarul Patrik Polc a făcut minuni între buturi și a avut câteva parade de senzație.

Contrar cursului jocului, Fenestela Brașov a marcat golul victoriei în ultimul minut de joc, prin golgeterul Szocs Szabolcs (min. 59:09).

Am întâlnit o formație arțăgoasă, care ne-a pus mari probleme. Nici noi nu am prins cea mai bună zi, însă am avut un portar în formă, care ne-a salvat de la înfrângere. Am obținut o victorie extrem de importantă“, a declarat la finalul întâlnirii antrenorul brașovenilor, Antal Elod.

În următoarea etapă de Liga MOL, Fenestela Brașov va întâlni, duminică, de la ora 18.00, pe teren propriu, pe Ujpesti TE.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite