HC Dinamo Municipal Braşov debutează în Liga Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o vară în care viitorul handbalului masculin braşovean era incert, fuziunea dintre Dinamo Bucureşti şi Rom Cri Braşov s-a produs în cele din urmă, iar noua formaţie Dinamo Municipal Braşov va lua startul în Liga Naţională sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor, în compania campioanei HCM Constanţa.

După două luni de cantonament şi mai multe turnee amical, formaţia antrenată de Eliodor Voica, care are în componenţă 17 handbalişti, este pregătită de începutul noului sezon competiţional.

Vom avea parte de un debut infernal de sezon, întrucât vom întâlni cea mai puternică echipă din handbalul masculin autohton. Însă, nu suntem învinşi din start şi vom face tot posibilul pentru a furniza surpriza acestui început de sezon.

Am avut parte de o perioadă de pregătire foarte bună, în care am încercat, pe cât posibil, să închegăm o echipă puternică. Nu este uşor să faci o formaţie competitivă în doar câteva săptămâni. Încă mai avem probleme în ceea ce priveşte omogenitatea, deoarece avem în lot sportivi care provin de la două echipe: Dinamo şi Rom Cri.

Însă, avem un lot valoros, în care se îmbină foarte bine experienţa cu tinereţea şi entuziasmul. Abia peste doi ani cred că vom putea vorbi despre o formaţie care poate atinge apogeul. În acest prim sezon ne propunem să terminăm pe unul din locurile 4-8 şi sunt convins că avem forţa necesară pentru a ne atinge obiectivul“, a declarat antrenorul Eliodor Voica.

Acesta a vorbit şi despre lotul pe care îl are la dispoziţie: „Am la dispoziţie 17 jucători, însă ideal era dacă aveam sub comandă între 18 şi 20 de handbalişti, deoarece sezonul este lung şi sunt convins că vom avea probleme de lot. Îmi pare rău că nu au rămas şi foştii sportivi de la Rom Cri, Alex şi Răzvan Farcaş, dar şi Amihăiesei. A fost alegerea lor să plece de la Braşov. Oricum, am la dispoziţie handbalişti de valoare, alături de care ne putem atinge obiectivul“.

Tot în prima etapă a Ligii Naţionale, echipa de handbal feminin Rulmentul Braşov va întâlni, sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor, pe Tomis Constanţa, meciul urmând să fie transmis, în direct, de Digi Sport.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite