Harta reciclării revine la Braşov. Aflaţi unde sunt punctele de colectare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:www.hartareciclarii.ro
Foto:www.hartareciclarii.ro

Braşovenii pot afla care sunt cele 300 de puncte de colectare a deşeurilor din oraş.

Pana duminica brasovenii sunt invitati sa viziteze cortul dedicat promovarii Hartii Reciclarii, amplasat in incinta Unirea Shopping Center, la parterul complexului, intre orele 17:00 -21:00 (vineri) si 10:00 -21:00 (sambata si duminica).

Scopul principal al evenimentului este acela de a le oferi Harta Reciclarii Brasov, de a le face cunoscute localnicilor punctele de colectare selectiva ale orasului, de a-i informa cu privire la problema reciclarii in Romania si de a le oferi premii in valoare de 1.000 RON (in cadrul unei tombole), pixuri din hartie reciclata si bratari colorate.

Harta Reciclarii este un instrument util tuturor, ce reuneste toate punctele de colectare selectiva din Brasov, fie ca sunt puncte stradale, magazine prevazute cu cosuri speciale de colectare sau centre mari, specializate in colectarea selectiva.

Vedeţi aici punctele de colectare din Braşov

Pe lângă evenimentul oficial de lansare de weekendul acesta, echipa proiectului Harta Reciclării va reveni în Municipiul Brașov în perioada 26-28 octombrie 2012, în Unirea Shopping Center Brașov.

Vedetele din România susţin Campania de reciclare-VIDEO

Trebuie să învăţăm să reciclăm

România colecteaza anual doar 1% din deseurile municipale in vederea reciclarii acestora, in conditiile in care tinta tarilor membre ale Uniunii Europene este de a recicla 50% din deseurile municipale (care sa includa cel putin hartia, metalul, plasticul si sticla) pana in 2020 Exista si tari europene aflate foarte aproape de atingerea acestei tinte: Germania colecteaza selectiv si recicleaza 45% dintre deseurile municipale, Belgia 40% si Slovenia 39%.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite