Handbal: Rulmentul Braşov, asediu la Cetate Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a III-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, CS Rulmentul Braşov va întâlni, în această seară, de la ora 18.00, în deplasare, pe Cetate Deva.

Echipa de handbal feminin Rulmentul Braşov va încerca, diseară, să obţină prima victorie din acest campionat. Fetele antrenate de Mariana Târcă au debutat cu două înfrângeri în noul sezon, braşovencele pierzând meciurile de acasă, cu Tomis (19-29) şi Oltchim (23-39).

După două săptămâni de pauză, cauzată de meciurile echipei naţionale de la Cupa Mondială, Liga Naţională de handbal feminin revine în prim plan cu o etapă intermediară programată astăzi. În primul meci al rundei, Oţelul Galaţi a învins, în deplasare, pe HCM Buzău, scor 30-25.

Pauza competţională ne-a ajutat mult să punem la punct relaţiile de joc şi să eliminăm anumite greşeli. Important este să se vadă şi în jocurile oficiale ceea ce am pregătit la antrenamente.

Am văzut multă determinare la antrenamente şi sunt convins că fetele vor face tot ceea ce depinde de ele pentru a se impune la Deva.

Avem încredere în forţele proprii şi putem obţine un rezultat pozitiv cu Cetate Deva. Un succes ar însemna foarte mult pentru moralul fetelor“, a declarat antrenoarea „rulmentistelor“, Mariana Târcă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite