FOTO VIDEO Şapte maşini au fost avariate pe un bulevard principal din Braşov, din cauza unei lucrări nesemnalizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrarea nu a fost finalizată, dar nici semnalizată, astfel că era greu de observat. Foto: Claudiu Loghin
Lucrarea nu a fost finalizată, dar nici semnalizată, astfel că era greu de observat. Foto: Claudiu Loghin

Şapte şoferi s-au trezit aseară cu maşinile avariate, după ce au trecut pe Bulevardul Vlahuţă, unde s-a lucrat la un canal, iar în jurul acestuia a fost lăsată o groapă, care a devenit o adevărată capcană şi a pus în pericol siguranţa rutieră.

Lucrarea de la respectivul canal nu a mai fost finalizată, iar în conformitate cu declaraţiile şoferilor care s-au trezit cu roţile sparte în zonă nu era instalată nici un fel de semnalizare.

Practic, în jurul canalului a fost făcută o groapă, astfel încât capacul să fie ridicat la acelaşi nivel cu stratul de asfalt. Fiind seară, capcana era greu de observat, astfel că, în total, şapte şoferii au intrat din plin în cadrul de fontă şi anvelopele li s-au spart.

La faţa locului a fost chemată şi Poliţia Rutieră, care a făcut măsurători şi documente constatatoare, dar şi Poliţia Locală care l-a identificat pe proprietarul canalului. 

accident cu 7 masini foto claudiu loghin

Imagine de la locul accidentului FOTO: Claudiu Loghin 

Vinovaţii vor fi amendaţi

Astfel, canalul aparţine unui operator de telecomunicaţii. „Colegii de la Poliţia Locală i-au invitat astăzi pe reprezentanţii operatorului şi pe cei de la firma care trebuia să execute lucrările de refacere, pentru a vedea care dintre cei doi se face vinovat de aceasta situaţie şi pentru a-i sancţiona pe cei vinovaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea. Poliţiştii locali au solicitat ajutorul Companiei Apă pentru a instala în zonă indicatoare de semnalizare şi presemnalizare pentru această lucrare, astfel încât să fie evitată producerea altor incidente în trafic.

accident cu 7 masini foto claudiu loghin

Imagine de la locul accidentului FOTO: Claudiu Loghin 

Şoferii trebuie despăgubiţi de către operator

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov au precizat că s-au făcut documente constatatore pentru avariile suferite de cele şapte maşini ca urmare a acestei lucrări care ar fi fost nesemnalizată pe partea carosabilă. 

„În cazul în care nu sunt despăgubiţi de către cei responsabili pentru lucrare, se pot adresa instanţei”, au adăugat poliţiştii.

Maşini avariate pe un bulevard din Braşov din pricina unei lucrări nesemnalizate

Citeşte şi:

Braşov: Accident în zona Popasului Căprioara, două persoane fiind rănite, dintre care una este încarcerată

Accident mortal pe 13 Decembrie. Un şofer băut şi-a ucis soţia şi a rănit alt bărbat după ce nu a acordat prioritate

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite